Communicatie,
vormgeving & print

MEET MISTER GREENWAY
FREELANCE GRAFISCH PARTNER

Ik help bedrijven met marketing en communicatie, vormgeving en print in de regio Delft. Korte lijnen, pragmatisch en voor 100% betrokken, dat is waar ik voor sta! Door mijn jarenlange ervaring en een groot netwerk van specialisten om mij heen kan ik jouw project van het begin tot eind begeleiden. Hulp nodig? Ik bespreek graag waar ik mee kan helpen!

MEER DAN COMMUNICATIE
EN GRAFISCH ONTWERP

Marketing- & communicatieadvies

Het vertrekpunt voor effectieve communicatie is een sterk plan. We verkennen gezamenlijk waar je voor staat en hoe we je boodschap het beste over kunnen brengen. Ik heb een brede ervaring opgebouwd en werk/heb gewerkt als sparringpartner voor marketingafdelingen van mooie A-merken -o.a. KPN, Nutricia, TU Delft, Eneco, Coca-Cola en Google-, maar ook voor de ondernemer op de hoek. 

Vormgeving

Vormgeving, grafisch ontwerp, creatie, opmaak, DTP. Geef het een naam. Ik verzorg het. Passend bij je identiteit en doelgroep. Volgens bestaande guidelines of naar nieuw ontwerp. Denk aan een huisstijl, een logo of de vormgeving van materialen. Materialen? Ja. Lees verder en vind een hele rits voorbeelden. 

Print & digitaal

Echt opvallen? Geen probleem! Ik ben gespecialiseerd in de productie van promotiematerialen, zoals: drukwerk, pandaankleding, XXL prints of een unieke productie op maat. Maar ook voor digitale oplossingen, zoals social content, animatie en video kun je bij mij terecht. Zelf geen idee? Ik denk graag mee!

WERKWIJZE

Graag leer ik je bedrijf kennen en wil ik je vraag écht begrijpen om tot het beste eindresultaat te komen. Ik voer niet alleen uit, maar denk vooral ook graag mee. 

Benieuwd welke stappen ik doorloop om tot het gewenste eindresultaat te komen? 

IK HOOR JE DENKEN...

Doet hij dat allemaal alleen? Nee! Ik ben een duizendpoot, maar heb ook de juiste mensen om mij heen verzameld om alle vraagstukken uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan foto- en videografen, developpers, 3D specialisten, copywriters of illustratoren.

Daarnaast werk ik samen met een grote diversiteit aan print-, promotie- en POS fabrikanten. Uiteraard blijf ik je aanspreekpunt. Wel zo makkelijk!

SPARREN?

Heb je een doel voor ogen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Of wil je je vooral focussen op je eigen business en geïnspireerd worden op het gebied van marketingcommunicatie?

Ik ga graag het gesprek aan en wie weet wordt Mister Greenway één van jouw goede vrienden. En anders? Dan hebben we vast wat van elkaar opgestoken.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Een aantal ervaringen van klanten waar ik nu, of eerder in mijn loopbaan, voor heb gewerkt.

Anouk Vermeer - Coca-Cola European Partners

"Samenwerken met Joost betekent: zeker weten dat het goed komt. Joost is iemand van de details en denkt (ook ongevraagd) áltijd verder dan de initiële vraag. Hij komt met creatieve en goede ideeën waar je vaak zelf niet aan hebt gedacht. Daarbij is hij ook nog eens een ontzettend fijn persoon, wat voor mij de samenwerking met hem compleet maakte. Een gemis dat ik nu niet meer met hem samenwerk :-)"

Marije Hozee - Strategisch adviseur communicatie TU Delft

"Van compleet concept voor een groot corporate event tot het uitwerken van middelen voor een interne campagne: vrijwel alles wat je van Joost vraagt kan hij gewoon. En hoe! Met Joost haal je een professional in huis die conceptueel sterk is, altijd goeie kwaliteit levert, snel werkt, flexibel is en die jou als opdrachtgever scherp houdt. Met zijn rustige en vriendelijke persoonlijkheid zorgt hij verder voor rust in de tent. Dat werkt prettig, zeker als je tegen een deadline aan zit."

Dominique Joosten - Coca-Cola European Parners

"Joost is een hele fijne partner om mee samen te werken. Hij kent zijn klant als geen ander, stelt de juiste vragen waardoor hij precies wist wat prioriteit heeft en welke details belangrijk zijn. Hij hield ondanks de hoeveelheid aan verschillende projecten altijd het overzicht en leverde snel werk. Daarnaast denkt hij goed mee, is creatief en door zijn jarenlange ervaring ook realistisch."

Ilse Hofland - Eigenaar NovaLogos

"Joost heeft voor een stichting die wij ondersteunen een logo ontworpen. Een korte briefing was voldoende waarna Joost zich verder heeft verdiept en een aantal goede voorstellen heeft gedaan die heel goed paste bij het gevoel dat we wilden uitstralen. Het resultaat is een aansprekend logo dat mooi aansluit bij de identiteit van de stichting."

Dominique Meijer - TU Delft

"Joost heeft al meerdere projecten voor ons gedaan en deze zijn allemaal soepel en goed verlopen, dankzij hem. Hij schakelt snel, is heel duidelijk en behoudt zelf het overzicht, maar creëert deze ook voor jou als klant. Daarnaast is hij een prettig persoon om mee samen te werken. Daadkrachtig en gedreven zijn woorden die goed bij hem passen. Op naar nog veel meer projecten die we samen kunnen doen!"

Kevin Valkhoff - Eigenaar restaurant Gym&Gin

"Al een aantal jaar regelt Joost al het drukwerk voor Gym&Gin. Bijvoorbeeld de menukaarten, themaposters en menu’s, spandoek, eigenlijk alles voor ons restaurant waar we vormgeving en drukwerk voor nodig hebben. Het is snel en soepel schakelen en hij denkt goed mee in opmaak, teksten en materiaal wat praktisch is in gebruik."

Anouk van Huissteden - Coca-Cola Nederland

"Afgelopen jaren heb ik enorm goed met Joost samengewerkt. Joost is toegewijd, energiek en creatief. Wat ik bovendien aan Joost waardeer is dat hij strategisch meedenkt, maar tegelijkertijd ook pragmatische oplossingen zoekt voor complexe vraagstukken. Bij Joost heb je vaak aan een paar woorden al genoeg; hij denkt snel en is een fijne sparringspartner. Een aanrader om mee samen te werken dus!"

Renée Turion - Food la Route

"Superblij ben ik met Joost en zijn werkzaamheden! Joost is onwijs creatief en snapt heel snel wat de bedoeling is. Hij maakt écht mooie posters en visuals en doet dat ook nog eens met snelle en goede communicatie."

enthousiast?

Leuk! Neem vrijblijvend contact op om te praten over de mogelijkheden

Ik help jou met

Communicatie

Reclame

Marketing

 

Grafisch ontwerp

Vormgeving

Logo en huisstijl

 

Reclamedrukwerk

Print producties

Drukwerk

Regio's

Zuid-Holland

Delft

Rijswijk

Den Haag

Rotterdam

Westland

Nootdorp

Pijnacker

Zoetermeer

Wassenaar

Leiden 

Neem contact op