mister greenway’s

pronkstukken

Mister Greenway’s pronkstukken. Oftewel portfolio.

Bekijk en lees hier meer over eerder werk: ontwerp, opvallende producties en meer!

Delft Blue posters cosmetics packshots print

Delft Blue Cosmetics

Een hoop blauw, Delfts blauw 💙 trotseerde mijn scherm de afgelopen tijd.

Mister Greenway heeft meegewerkt aan een nieuwe hele gave Delfts blauwe cosmetica productlijn.

Delft Blue Cosmetics heeft in samenwerking met Royal Delft een nieuwe lijn gelanceerd: twee unieke geuren en een soapbar met het prachtige Delfts blauw geschilderd patroon.

Productverpakkingen, kleur/persafstemmingen (blauw is niet zomaar Delfts blauw hè), productshots, een premium folder, promotiemateriaal, luxe goud en zilverafwerkingen. Alles waar ik van hou kwam voorbij.

Vanaf nú te koop bij o.a. de Nieuwe Kerk en de Royal Delft shop op de Markt. En te bestellen via de website. Een echt tof cadeau scoren (of jezelf verwennen) is vanaf nu een eitje.

Delft Blue Cosmetics parfum testers drukwerk goudfolie zilverfolie
Delfts blauw parfum folder grafisch ontwerp
Delft Blue display en promomateriaal grafisch ontwerp productie
Duurzaamheid communicatie Billy cup
TU Delft - koffiebekers reuse bring your own
TU Delft Duurzaamheid Billie Cup herbruikbare beker

Goodbye disposable cups

De TU Delft neemt afscheid van single use bekertjes. Groen bezig TU Delft!

Voor alle communicatie rondom duurzaamheid initiatieven heb ik deze stijl ontwikkeld.

Op maat gemaakte tassen met eigen print bedrukking to good to go

Tassen in eigen kleur

Too Good To Go heeft een missie. En wat voor één: Elk jaar wordt 2,5 miljard ton voedsel verspild. Vaak gewoon omdat het over blijft. Met de Too Good To Go-app red je onverkocht eten bij jouw bakker, favoriete restaurant of supermarkt.

Recent heeft de huisstijl van To Good To Go een restyle ondergaan. Om met de nieuwe stijl te kunnen shinen heb ik hiervoor op maat gemaakte tassen geleverd. Stoere ruime tassen met robuuste hengsels. In hun eigen herkenbare kleur met hun vernieuwde logo. Doing good – tastes real good. 🙌🏻

Ook een toffe eigen tas voor jouw merk?

✅ Geheel te voorzien van eigen print/kleur
✅ Verschillende maten/verhoudingen mogelijk
✅ Sterke stof met een katoenen uitstraling
✅ Dikke robuuste schouderband in wit of zwart

van der valk Hotel A4 snelwegmast snelwegreclame

Van der Valk Hotel Delft

Van der Valk Hotel Delft A4 is een prachtig, fonkelnieuw, hotel dat begin 2023 de deuren heeft geopend. Natuurlijk kan je hier heerlijk in alle luxe overnachten. Maar ook als je in de buurt woont zijn er genoeg redenen om een bezoek te brengen. Voor bijvoorbeeld een verkoelend drankje op het zonnige terras, een lunch, of een uitgebreid diner in het stijlvolle restaurant.

Om Van der Valk Hotel Delft lokaal op de kaart te zetten ontwikkelde ik voor hun een eigen stijl. Van der Valk herkenbaar maar met een eigen ‘Hotel Delft’ twist. Vervolgens heb ik deze stijl toegepast voor een reeks advertenties in o.a. lokale kranten, magazines en overige externe communicatie.

Van der Valk Hotel Delft grafisch ontwerp krant advertentie
van der Valk Kerstmenu vormgeving drukwerk horeca
Hotel Delft zakelijke advertentie event en meetings
TU Delft grafisch vormgever Examens keyvisual bibliotheek library

Examentijd bij de TU Delft

Voor Delftse studenten een tijd van hard blokken. In opdracht van de TU Delft ontwikkelde ik daarom in samenwerking met de Library de keyvisuals waarmee verschillende zones in de bibliotheek worden aangeven. Hard studeren doe je in de focus area. En jezelf daarna belonen met een goede cappuccino terwijl je kroelt met de knuffelhond, juist: daarvoor ga je naar de relax area. Middels o.a. borden, stickers en spandoeken in de bibliotheek kan niemand er meer omheen: the exam period is here! Delftse studenten: don’t stress, do your best. And then it’s time to relax!

Poster TU Delft bord grafisch print productie examen periode library
Spandoek TU drukwerk print Delft exam examen periode library
TU Delft grafisch vormgever Examens raamsticker raamstickers library
TU Delft grafisch vormgever Examens bord rolbanier banner drukwerk print bibliotheek library
Sportschool huisstijl poster

De Fitloods - huisstijl

Sportschool Chakti, al jaren een gevestigde sportschool in Swifterbant gaat verhuizen. Van 2 panden naar 1 groot indrukwekkend pand op een zichtlocatie met een grote buitenruimte. 1150 m2 loods – 4000m2 terrein. Het serieuze werk.

Ik heb gewerkt aan een nieuwe naam en identiteit van Chakti 2.0.
Meet de Fitloods: De 3D ‘energielijn’ weerspiegelt de diversiteit van de Fitloods: Voel je goed. Leef je uit in de fitnessruimte, bereik doelen waarvan je niet wist dat het in je zat tijdens de CrossFit sessies. Doe mee met de groepslessen of verzet je gedachten tijdens de hotyoga lessen waarna je jezelf beloond in de buiten wellness. Go, Go, Go Noord-Flevoland! 💪🏻

Huisstijl sportschool de Fitloods vlaggen
Sportschool huisstijl visitekaartje
Sportschool huisstijl tas en lanyard
3 luik folder Sophia

Sophia is haar naam

In 2020 heeft Sophia haar deuren geopend in het Rotterdamse Lloydkwartier. In een jaar dat we vaker thuis zaten dan ons lief was en nieuwe horeca ontdekken niet vanzelfsprekend was. Deze 3-luik geeft een inkijkje in wat deze pure Italiaanse zaak allemaal te bieden heeft.

Logo laten maken grafisch ontwerp

Logo 'Het Vervolg' - geeft jongeren perspectief

Voor stiching Het Vervolg heb ik een aantal logo-voorstellen gemaakt. De stichting helpt jongeren die tussen wal en schip vallen weer structuur, vertrouwen en perspectief te geven. En zo, o.a. door een dagbestedingsplek, de mogelijkheid het tij te keren. 

Poster Food La Route grafisch ontwerp

Food La Route

1 avond – 4 restaurants. Ja echt.

Food La Route organiseert in verschillende steden in Nederland een unieke culinaire avond: Elke gang eet je namelijk in een ander restaurant. Tussen de gangen door wandel je door het stadscentrum naar de volgende gang. Zo maak je op een bijzondere manier kennis met 4 restaurants op 1 avond. Volledig verzorgd inclusief bijpassende wijnen.

Voor komend seizoen heb ik de uiting en promotie materialen ontwikkeld zoals posters, tafelkaartjes en makelaarsborden. Ook online gaat Food La Route opvallen, met een animatie voor de gepromote social campagne.

Loop het water je al in de mond? Check foodlaroute.nl voor een culinaire route bij jou in de buurt.

Animatie

Je ziet het overal voorbij komen. Op schermen in de supermarkt, bij de benzine pomp, op digitale out-of-home schermen en veel via social kanalen.

Een animatie werkt goed om je boodschap in een aantal stappen te vertellen én om extra aandacht te genereren. 

Een animatie inzetten is niet alleen effectief met een commercieel doel maar het werkt ook goed om te informeren. Het maakt het overbrengen van een complexe boodschap of stappenplan behapbaar. 

TU Delft grafisch vormgever Examens keyvisual bibliotheek library

Opening Academisch jaar

Elk jaar in in september vindt de opening van het Academisch Jaar bij de TU Delft plaats. Dit jaar met als thema kunstmatige intelligentie (AI).

Ook voor de TU Delft een actueel en relevant topic. Met als doel de kracht van AI benutten om een betere samenleving te creëren. De technologie van morgen, gevormd door de wetenschappers van vandaag.

Ik heb bijgedragen aan de visuele identiteit van het event, de vormgeving van de communicatiemiddelen en de aankleding van het congrescentrum en het podium.

En ja, natuurlijk met behulp van AI. ✨

TU Delft - Opening Academisch Jaar keyvisual evenaankleding
Podium aankleding TU Delft vormgeving event
Reclame bord blow up materiaal print productie grafisch ontwerp

Who let the dog out?

Voor een fotoshoot en ter aankleding van de beursstand voor kinderkleding merk Qtie illustreerde ik deze bulldog en produceerde ik hem op lichtgewicht materiaal. Een echte eyecatcher om de nieuwe collectie te promoten.

Thema poster Valentijn Gym Gin

Stoere mannen: laat je zachte kant zien

Gym & Gin is een met een Bib-Gourmand bekroond restaurant in Rotterdam waar het hart van menig interieur-junkie sneller van gaat kloppen. Deze poster is ontwikkeld in de stoere stijl van de zaak om Valentijn niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Drukwerk creatief grafisch vormgeven ontwerp print

Presentatieboekje

Een klein presentatieboekje van de kleding collectie van Qtie. Met verspringende tabbladen met een grof natuurlijk touwtje bij elkaar gebonden.

Viltjes eigen print gin gym

In stijl geserveerd

Drankjes in stijl geserveerd met eigen viltjes. Vanaf 500 stuks tot tien-duizenden. 

Wanddoek La Tasca

Mediterraanse sferen in ... 3,2,1 ...!

Een tijdelijk terrasuitbreiding voor een slooppand in Delft. Dat is niet écht gezellig uit eten. Door de opmaak & productie van dit spandoek waant iedereen zich in Mediterraanse sferen.

Social content grafisch ontwerp Instagram post

Post, share, like ❤️

Herkenbaarheid en continuïteit zorgen voor een professioneel social media kanaal. Optioneel zorgt animatie voor extra aandacht en dynamiek.

Marketing materialen bord print communicatie reclame sign

Beursmaterialen

Om op te vallen op een beurs of event is goede branding een must. Er is qua signing, wanden of borden veel mogelijk passend bij jouw merk. En wil je bezoekers nog iets leuks meegeven? Ik denk graag met je mee op het gebied van give away’s. 

Bedrukte sweater Gym Gin

The weather outside is frightful ...

But our Gin is so delightful … Sweater met eigen winterse opdruk. Een samenwerking met Rutte Gin. 

enthousiast?

Leuk! Neem vrijblijvend contact op om te praten over de mogelijkheden

Ik help jou met

Communicatie

Reclame

Marketing

 

Grafisch ontwerp

Vormgeving

Logo en huisstijl

 

Reclamedrukwerk

Print producties

Drukwerk

Regio's

Zuid-Holland

Delft

Rijswijk

Den Haag

Rotterdam

Westland

Nootdorp

Pijnacker

Zoetermeer

Wassenaar

Leiden 

Neem contact op