mister greenway’s

werkwijze

STAPPENPLAN

Elke vraag is anders! Voor sommige vragen kan ik direct de uitvoering in, voor meer planmatige aanvragen doorloop ik onderstaande stappen. Zo krijg ik een goed beeld van je vraag, kan ik goed met je meedenken en toewerken naar een eindresultaat waar we beiden trots op kunnen zijn!

01

START

Graag leer ik je bedrijf en je branche kennen en wil je vraag écht begrijpen om tot het beste eindresultaat te komen. Ik voer niet alleen uit, maar denk vooral ook graag mee.

We kijken naar je doelgroep, wat voor jou echt belangrijk is en dus waar de focus op ligt. Waarmee je je onderscheidt, wat de timings zijn en wat voor budget je in gedachten hebt. Zo krijg ik een goed totaalbeeld waardoor ik goed kan adviseren en resultaatgericht kan meedenken.  

02

ONDERZOEK & DEBRIEF

Wanneer ik meer over jou en je vraag te weten ben gekomen ga ik aan de slag. Ik doe onderzoek en maak een debrief. Zie dit als een korte en bondige samenvatting waarin ik toets of ik je vraag goed begrepen heb en belangrijke conclusies uitlicht. 

03

VORMGEVING

Wanneer de vraag en het uitgangspunt duidelijk zijn, wordt het echt leuk en ga ik voor je aan de slag. Nu krijgt het vorm.
Aan de hand van de debrief maak ik een uitwerking. Leuke nieuwe ideeën welke tijdens dit proces ontstaan zal ik je natuurlijk niet onthouden. 
 

04

TOETSEN & DRAAIEN AAN DE KNOPPEN

Tussendoor toets ik of we op één lijn zitten en krijg jij de gelegenheid om feedback te geven. Gezamenlijk draaien we aan de spreekwoordelijke knoppen en sturen we bij waar nodig. Afhankelijk van de complexiteit van het project komt een toetsmoment een aantal keer terug.

05

PRODUCTIE / UITROL

Wanneer het ontwerp rond is, vertaal ik het door naar alle gewenste middelen, zowel drukwerk als digitaal. Ik adviseer over de juiste oplage, materiaal, afwerking en uitstraling en zorg dat het netjes wordt afgeleverd.

06

EVALUEREN EN OPTIMALISEREN

Wanneer het project is afgerond evalueren we het verloop en resultaat. Want hoe waardevol is het als we de ervaringen kunnen meenemen naar een volgend project?

enthousiast?

Leuk! Neem vrijblijvend contact op om te praten over de mogelijkheden

Ik help jou met

Communicatie

Reclame

Marketing

 

Grafisch ontwerp

Vormgeving

Logo en huisstijl

 

Reclamedrukwerk

Print producties

Drukwerk

Regio's

Zuid-Holland

Delft

Rijswijk

Den Haag

Rotterdam

Westland

Nootdorp

Pijnacker

Zoetermeer

Wassenaar

Leiden 

Neem contact op